Benvinguts al projecte Emma!

Amb el teu suport faràs possible que continuem investigar en càncer de mama a les Terres d’Ebre.

Fes els teus donatius mitjançant un pagament en línia amb la targeta de crèdit o una transferència bancària al compte Emma de la Fundació Dr. Ferran.

Els teus donatius tenen beneficis fiscals.

Per a persones físiques, en l’IRPF, els primers 150 € de donació donen dret a una deducció del 80%, és a dir 120,00 €. La resta de la donació (el que superi els 150 €) tindrà una deducció del 35%. Aquesta deducció serà del 40% si en els dos anys anteriors s’ha donat a la mateixa entitat una quantitat igual o superior a l’actual. La base màxima de les donacions és el 10% de la base liquidable del contribuent. És a dir, els donatius que superin el 10% de la renda del contribuent en cada exercici no són deduïbles.
Per a empreses, es podrà deduir de l’impost de societats el 35% de l’aportació feta. Si la contribució com a empresa ha estat constant els tres últims anys fiscals, és podrà deduir de l’Impost de societats el 40% de l’aportació.

Per poder obtenir els beneficis fiscals és imprescindible que ens feu arribar les vostres dades fiscals a ‘fferran.ebre.ics@gencat.cat ‘, juntament amb el justificant de la transferència bancària, abans de la finalització del present any fiscal. La Fundació emetrà el corresponent certificat de donació i us l’enviarà.

Fes el teu donatiu!

Bizum
Transferència
Pagament amb targeta

Dades del pagament


He llegit i accepto la política de privacitat.
Accepto sortir a la relació de donants de manera pública.
Vull rebre un certificat de la donació.

Participa amb nosaltres

Tens una iniciativa solidària?

Explica’ns-la i ajuda’ns a assolir el nostre objectiu!

Explica’ns la teva idea i com la vols dur a terme. Vols organitzar una cursa, un torneig esportiu, una gimcana o un concert? Has pensat en alguna altra cosa? Segur que amb la teva iniciativa solidària aconseguiràs que molta més gent conegui el projecte Emma. Entre tots, ens ajudareu a finançar-lo.

Completa el formulari de contacte per explicar-nos el teu projecte. Contactarem amb tu per conèixer-ne be tots els detalls i fer-ne el màxim de difusió.

Contacta amb nosaltres

Hi ha moltes maneres de col·laborar amb l’Emma. Aquí et donem algunes idees:

  • Si t’agrada l’esport o pertanys a un club esportiu, organitza un torneig de tennis, de futbol, una marató de zumba, una cursa solidària…
  • A l’escola, fes un mercat solidari amb l’Emma, veneu loteria, organitzeu una festa…
  • Si ets una empresa, organitza una activitat solidària, un sopar, un concurs, una rifa…
  • Si et cases o organitzes un bateig o una comunió, fes de la teva celebració una acció solidària amb l’Emma.
  • Si ens vols ajudar, fes difusió de la campanya mitjançant les teves xarxes socials i fes que tots els teus amics i familiars coneguin el projecte Emma.
  • Si ets una empresa, difon un missatge solidari amb l’Emma entre els teus treballadors, els teus clients o proveïdors.

Aquí trobaràs els materials de la campanya perquè puguis utilitzar quan els necessitis: cartells, bàners, flaiers i tota la informació de la campanya.

Vols participar en actes solidaris?

Dona suport a la investigació del càncer de mama a les Terres de l’Ebre participant en primera persona en actes solidaris organitzats per ajudar al projecte Emma. Subscriu-te a la nostra newsletter per ser el primer en rebre les últimes notícies!

Subscriu-te i rep les últimes novetats