Benvinguts al projecte Emma

 

Amb el teu suport faràs possible que continuem investigant en càncer de mama a les Terres d’Ebre.

Informa’t de com pots fer-nos arribar la teva ajuda.

Els teus donatius tenen beneficis fiscals. Recorda enviar-nos les teves dades abans de la finalització del present any fiscal.

Com puc fer una donació?

Hi ha diferents mètodes per fer una donació:

  • Transferència per Bizum
  • Pagament en línia amb la targeta de crèdit
  • Transferència bancària al compte Emma de la Fundació Dr. Ferran
  • Participant en alguna iniciativa solidària en benefici del projecte

Certificat de donació

Per poder obtenir els beneficis fiscals és imprescindible que ens feu arribar les vostres dades fiscals a ‘fferran.ebre.ics@gencat.cat ‘, juntament amb el justificant de la transferència bancària, abans de la finalització del present any fiscal. La Fundació emetrà el corresponent certificat de donació i us l’enviarà.

beneficis fiscals per a empreses

Per a empreses, es podrà deduir de l’impost de societats el 35% de l’aportació feta. Si la contribució com a empresa ha estat constant els tres últims anys fiscals, és podrà deduir de l’Impost de societats el 40% de l’aportació.

Beneficis fiscals per a particulars

Per a persones físiques, en l’IRPF, els primers 150 € de donació donen dret a una deducció del 80%, és a dir 120,00 €. La resta de la donació (el que superi els 150 €) tindrà una deducció del 35%. Aquesta deducció serà del 40% si en els dos anys anteriors s’ha donat a la mateixa entitat una quantitat igual o superior a l’actual. La base màxima de les donacions és el 10% de la base liquidable del contribuent. És a dir, els donatius que superin el 10% de la renda del contribuent en cada exercici no són deduïbles.

Descàrrega de la guia per fer una donació

Fes el teu donatiu!

Bizum
Transferència
Pagament amb targeta

Dades del pagamentHe llegit i accepto la política de privacitat.
Vull rebre un certificat de la donació.

Tens una iniciativa solidària?

Explica’ns la teva idea i com la vols dur a terme i ajuda’ns a assolir el nostre objectiu!

Vols organitzar una cursa, un torneig esportiu, una gimcana o un concert? Has pensat en alguna altra cosa? Segur que amb la teva iniciativa solidària aconseguiràs que molta més gent conegui el projecte Emma. Entre tots, ens ajudareu a finançar-lo.

Escriu-nos a emma.ebre.ics@gencat.cat per explicar-nos el teu projecte. Contactarem amb tu per conèixer-ne bé tots els detalls i fer-ne el màxim de difusió.

Hi ha moltes maneres

de col·laborar amb l’Emma

Aquí tens una pluja d’idees:

Esdeveniments esportius

Si t’agrada l’esport, amb els teus amics o el teu club esportiu, prepara un torneig de tennis, de futbol, una marató de zumba, una cursa solidària…

Difusió a les xarxes socials

També ens pots ajudar, fent difusió de la nostra campanya mitjançant les teves xarxes socials i fent que tots els teus amics i familiars coneguin el projecte.

A les teves celebracions

Si organitzes una boda, un bateig, una comunió o qualsevol altre tipus d’esdeveniment, fes de la teva celebració una acció solidària en benefici de l’Emma.

Amb els teus alumnes

Pots fer amb tots els teus alumnes un mercat solidari en benefici del projecte Emma, vendre loteria, organitzar una festa…

Amb els teus treballadors

Pots preparar amb els teus treballadors alguna activitat solidària, com un sopar, un concurs, un torneig, una rifa…

Amb els teus clients i proveïdors

Pots difondre un missatge solidari per donar a conèixer l’abast del nostre projecte entre els teus clients i els teus proveïdors

Aquí trobaràs tots els materials de la campanya per a que puguis utilitzar-los quan els necessitis: cartells, bàners, flaiers i tota la informació de la campanya.