La flamenca Emma, el conte solidari del projecte Emma, protagonitzarà el Sant Jordi d’enguany. Tots els beneficis obtinguts per la venda d’aquest conte seran íntegrament per al projecte Emma.

La flamenca Emma és el resultat del treball d’un equip de persones compromeses que, procedents de diversos àmbits, han unit esforços en suport al projecte per a la investigació en càncer de mama. Narra el procés des de la detecció del càncer de mama fins a la seva cura, palesant la necessitat de la investigació per a trobar-hi solucions.

L’autora del relat és Irene López i Favà, contacontes i periodista especialitzada en Ciències Polítiques i de l’Administració, i acompanya la flamenca Emma amb dos personatges de la seva creació, en Soleil i la Fangar. Les il·lustracions són de l’Ainhoa Kuns, graduada en Psicologia i especialista en intervencions assistides amb animals. El projecte Emma vol fer palès l’agraïment al compromís de Linx Edicions, ja que s’hi va sumar sense dubtar-ne, i farà que aquest conte arribi a molts punts del territori i també de tot Catalunya.

Trobareu els punts de venda de La flamenca Emma a: https://projecteemma.org/regals-solidaris/

Llegeix més:

Web Gerència Territorial Terres de l’Ebre                                La ciutat.cat                    Diari de Tarragona                     Ebre digital.cat                     IISPV.cat

Apropebre.cat                        Larepublica.cat                              Servei educatiu Terra Alta                        Servei educatiu Montsià                         Biocat.cat