S’inicia la investigació en càncer de mama del Projecte Emma amb la contractació de dues investigadores ebrenques. La incorporació d’aquestes investigadores al projecte Emma naix de la solidaritat i el compromís de la ciutadania de les Terres de l’Ebre, i de la plena confiança en un projecte propi que ha superat, amb escreix, l’objectiu de 150.000 €.

Tot i que el Projecte Emma ha aconseguit l’import de 150.000 € que s’havia marcat en un principi i ja no es fa campanya proactiva per a la recollida de fons, encara s’hi continuen rebent aportacions solidàries. Gràcies a això, s’ha contractat Laia Reverté Calvet, investigadora postdoctoral, nascuda a la Ràpita, i Noèlia Gallardo Borràs, investigadora predoctoral, nascuda a Roquetes. Els diners extra que s’han obtingut han servit per a incorporar més personal investigador i s’utilitzaran per a ampliar el nombre de les anàlisis genètiques que s’havien plantejat al principi.

Llegeix més:     www.icsebre.cat       Institut Català de la Salut        Fundació Dr. Ferran       Amposta.info      Setmanari de l’Ebre         Aguaita.cat      

ImaginaRàdio        Diari Més         Ebredigital.cat        ccma.cat          Marfanta